Загиблого Героя, мешканця Стебника – Ігоря Шквирка поховають у Трускавці

19:43 18 Вересня 2022

Дрогобиччина знову в жалобі. Завтра, 19 вересня, відбудеться прощання з загиблим мешканцем Стебника Ігорем Шквирко.

Захисник України народився у лютому 1986 року. Родом з Трускавця. Навчався у трускавецькій школі №1. Згодом – у Тернопільському інституті Бухгалтерського обліку. У 2014 році одружився. Відтоді проживав у Стебнику.

Служив у військовій частині А0998. 13 вересня під час ворожого авіаудару по одній з локацій у Миколаївській області, отримав поранення – несумісні з життям.

У Героя залишилися дружина, син та батько.

Дрогобицька міська рада, її виконавчий комітет, міський голова Тарас Кучма та секретар ради Орест Каракевич, депутати, висловлюють щирі співчуття сім’ї, родичам, близьким та друзям з приводу передчасної смерті нашого земляка та Героя – Ігоря Шквирка.

Нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника України назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, колег та усіх, хто знав його, любив та шанував.

Сумуємо разом з Вами, підтримуємо в годину скорботи. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають!

19 вересня, о 12 годині домовину з тілом захисника зустрічатимуть на перехресті Героїв. Після цього траурний конвой попрямує до каплиці церкви Святого Миколая у Трускавці. Похорон розпочнеться близько 15 години.

Вічна пам’ять Герою! Слава Україні!

Перейти до вмісту