Завдяки небайдужості громадян та підприємців на частині вулиці Проекстована-2 вже вистелили асфальт

14:55 23 Червня 2021

На вулиці Проектована-2 тривають ремонтні роботи. Як повідомили у Департаменті міського господарства, з ТзОВ «Комунальник-1» заключено угоду про виконання ремонтних робіт на об’єкті «Капітальний ремонт дороги на вул. Проектована-2 (мікрорайон М-7) відповідно до генплану м. Дрогобич Львівської області» на суму 1946,0 тис. грн., з яких 1156,0 тис. грн. – кошти місцевого бюджету та 790,0 тис. грн. – внески громади (співфінансування).

Проектно-кошторисною документацією на даному об’єкті передбачено влаштування асфальтобетонного покриття проїзної частини дороги площею 2580 м. кв. із частковою заміною бордюрного каменю.

Хід виконання робіт проінспектував міський голова Тарас Кучма.

«У минулій каденції ми запровадили практику співфінансування з боку громади. Спершу це викликало обурення, але згодом призвело до позитиву: між мешканцями з’явилася здорова конкуренція. Більше того, там, де є співфінансування, результат робіт цінується набагато більше: чи це відремонтований ліфт, чи це дорога, чи дитячий майданчик. Зараз цю практику ми поширюємо в межах територіальної громади. До прикладу, вулицю Пректовану-2 ми планували ремонтувати лише у 2023 році. Але завдяки ініціативі громади, зокрема підприємців, ми маємо результат вже сьогодні», – прокоментував Тарас Кучма.

Перейти до вмісту