Діти – наше майбутнє: очільник громади привітав породіль та вручив їм потрібні речі для новонароджених

15:00 2 Листопада 2022

2 листопада міський голова Дрогобича Тарас Кучма спільно із керівницею відділу сім’ї та молоді Олександрою Пашко здійснили традиційний візит у пологовий будинок міста. За останні сім днів у медичній установі Дрогобича на світ з’явилось восьмеро малюків – четверо дівчаток та четверо хлопчиків. Усі породіллі із Дрогобича та територіальної громади. Що відрадно, серед породіль жінка із Добрівлян, у якої народився п’ятий малюк – хлопчик. Тож родина багатодітна.

З таких матерів потрібно брати приклад. Ви у такий непростий час приводите в цей світ нові життя. Діти – це наше майбутнє, наша надія на розвиток та розбудову нашої держави. Україні вкрай потрібні козаки та козачки, які будуть гідним продовженням нашої нації, – наголосив  Тарас Кучма.

За традицією очільник громади спільно із керівницею відділу сім’ї та молоді  привітали усі породіль та вручили їм символічні пакунки, сформовані у стінах ратуші. У пакунках все найнеобхідніше для матерів та новонароджених – памперси, соки, дитячий одяг, перші забавки для малюків та пляшечки.

За словами очільника громади Тараса Кучми  – у Дрогобичі і в наступному році реалізовуватимуть програму із підтримки породіль та формуватимуть в стінах мерії необхідні пакунки із речами першої необхідності для матерів та новонароджених діток.

Нагадаємо, з повномасштабним вторгненням росії на Україну, у міській раді прийняли рішення формувати пакунки допомоги для породіль. Відтак, з початку акції, а це 16 березня, у пологовий будинок міста відвезли понад 300 таких  наборів. У пакети кладуть дитячі речі, печиво, соки, рушнички, пляшечки, гігієнічні набори для породіль та забавки для дітей.

Перейти до вмісту