Дрогобицьких надзвичайників відзначили за професійно виконану роботу

13:39 27 Лютого 2023

Під час понеділкової апаратної наради міський голова Дрогобича Тарас Кучма відзначив подяками та цінними подарунками надзвичайників 2 Спеціального центру швидкого реагування ДСНС України за виконання складних висотних робіт з демонтажу аварійної труби в селі Рихтичі.

Труба колишньої котельні була недіюча. Під час поривів вітру вона загрожувала падінням на будинки, створювала небезпеку для життя та здоров’я мешканців та перехожих.

Роботи з демонтажу старої труби були вкрай складні та проводились на значній висоті, тож до їх виконання довелось залучити не лише краново-підйомну техніку, але й верхолазне спорядження.

Надзвичайники 2 Спеціального центру швидкого реагування ДСНС України відмінно виконали аварійно-рятувальні роботи.

На складності виконання робіт та небезпеці, яку становила труба для оточуючих будівель, наголосив староста села Рихтичі.

«Роботи проводились на понад тридцятиметровій висоті, що додавало надзвичайникам труднощів. Але хлопці професійно впорались з поставленим завданням, тож тепер стара труба не становитиме небезпеки для мешканців» – наголосив староста Володимир Ченчак.

Розпорядження міського голови про відзначення надзвичайників 2 Спеціального центру швидкого реагування ДСНС України зачитав начальник відділу надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Ігор Юзьв’як.

За сумлінне і бездоганне виконання службових обов’язків з демонтажу труби котельні було відзначено:
-капітана служби цивільного захисту Городиського Богдана Івановича, начальника навчального пункту підготовки гірських рятувальників;
-капітана служби цивільного захисту Андрієвського Федіра Романовича, викладача навчального пункту підготовки гірських рятувальників;
-підполковника служби цивільного захисту Антонюка Василя Васильовича, начальника аварійно-рятувальної частини;
-прапорщика служби цивільного захисту Лесишина Миколу Володимировича, старшого водія-оператора відділення інженерно-дорожньої техніки групи ліквідації наслідків аварій аварійно-рятувальної частини;
-старшину служби цивільного захисту Самардака Івана Михайловича, старшого рятувальника-дозиметриста рятувального відділення групи рятувальних робіт аварійно-рятувальної частини;
-працівника Кадишева Єдуарда Анатолійовича, машиніста крана автомобільного відділення інженерно-дорожньої техніки групи ліквідації наслідків аварій аварійно-рятувальної частини.

Міський голова Дрогобича Тарас Кучма подякував ДСНС-никам за сумлінно виконану роботу та відзначив їх подяками та символічними подарунками.

«З таким особовим складом нам вдається швидко та якісно ліквідовувати різні надзвичайні ситуації. На жаль, ворог також не дає нам сидіти без роботи. Однак разом, кожен на своєму місці, служимо народу України» – наголосив полковник служби цивільного захисту, начальник 2 Спеціального центру швидкого реагування ДСНС України Роман Мовчан.

Перейти до вмісту