Дрогобицька громада продовжує подавати проекти на обласний конкурс місцевих ініціатив

16:56 9 Лютого 2022

Триває робота Комісії з попереднього відбору проектів, які подають на обласний Конкурс місцевих ініціатив та Конкурс регіонального розвитку і будуть співфінансувати з бюджету Дрогобича цьогоріч.

Раніше комісія вже затвердила пріоритети проектів, які планує співфінансувати місто цьогоріч. Впродовж останніх засідань триває розгляд проектів, які презентують самі автори.

9 лютого, під час останнього засідання, Комісією було розглянуто ряд проектів зі сфери культури, освіти, медицини та житлово-комунальної сфери. Зокрема комісії презентували проект оцифрування фондів музею Дрогобиччина та оновлення музейних вітрин, ремонту Стебницької музичної школи, будівництва багатофункціонального спортивного майданчика та будівництва дитячого майданчика.

Проекти були представлені самими авторами, з зазначенням наявної частки небюджетного внеску та деталей кожного проекту.

Також комісія обговорила проекти, які подаватиме Дрогобицька громада на обласний Конкурс регіонального розвитку, – зокрема начальник відділу охорони здоров’я ДМР Володимир Чуба презентував проект паліативної медичної допомоги у Рихтичах.

Рішення комісії є рекомендаційним і воно не може заборонити авторам подавати проекти на участь в конкурсі самостійно. Однак засідання дають можливість спільно обговорити питання та покращити комунікацію між усіма учасниками, а також спільно визначати пріоритетність проектів, які потребують першочергового фінансування.

Нагадаємо, що реєстрація проектів на обласний Конкурс місцевих ініціатив та Конкурс регіонального розвитку триватиме до 21 лютого. До цього часу комісія, під керівництвом першого заступника міського голови Ігоря Германа, працює щотижнево.

Перейти до вмісту