До уваги співвласників багатоквартирних будинків!

16:48 20 Жовтня 2021

Проведення капітального ремонту будинку та його фінансування є обов’язком співвласників багатоквартирного будинку (власників квартир і нежитлових приміщень у цьому будинку) відповідно до п. 2 ч. 1 ст. 7 Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку»

КП «Управитель ЖЕО» надає послуги з управління багатоквартирним будинком на підставі Договорів про надання послуг з управління багатоквартирним будинком.

Умова ми відповідного Договору, а саме п.8 серед іншого передбачено, що управитель зобов’язаний за рішенням співвласників багатоквартирного будинку та в межах виділених ними коштів організовувати виконання та виступати замовником робіт з капітального ремонту (заміни) спільного майна багатоквартирного будинку.

Звертаємо Вашу увагу, що у випадку прийняття Вами рішення про проведення капітального ремонту будинку КП «Управитель «ЖЕО» ДМР у відповідності до п. 22 Правил надання послуги з управління багатоквартирним будинком, що затверджені Постановою Кабінету Міністрів України від 5 вересня 2018 р. № 712 відкриває окремий банківський рахунок для приймання відповідних платежів (внесків на реконструкцію, реставрацію, проведення капітального ремонту, технічного переоснащення спільного майна будинку, орендної плати, плати за сервітут) та проведення розрахунків за таким багатоквартирним будинком.

Повідомляємо Вас, що Дрогобицькою міською радою з метою підвищення експлуатаційних властивостей житлового фонду, утримання його у належному стані та забезпечення його надійності та безпечної експлуатації, з метою забезпечення участі власників квартир (квартиронаймачів) у співфінансуванні капітального ремонту (реконструкції, модернізації, тощо), що проводяться у багатоквартирних будинках було затверджено Програму співфінансування капітального ремонту багатоквартирних будинків на 2021-2022 рр.

За вказаних обставин з метою залучення коштів місцевого бюджету для проведення капітального ремонту вашого будинку рекомендуємо Вам взяти участь у відповідній програмі.

Додатково інформуємо Вас, що ви маєте право на внесення змін та/або переукладення Договорів про надання послуг з управління багатоквартирним будинком на предмет відповідності Типовому Договору, що затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 5 вересня 2018 р. № 712.

 

Контакті телефони  КП «Управитель «ЖЕО» ДМР:

Диспетчерська служба 2-37-30,  моб. тел. +38 096 693 82 12

Бухгалтерія  2-42-46
Головний інженер 2-37-85
Директор 3-18-76

 

Перейти до вмісту