Доступ до території ліцею №16 зі сторони Стрийської обмежили

15:48 30 Вересня 2021

Ліцей №16 ім. Юрія Дрогобича обмежив доступ до пришкільної території зі сторони вулиці Стрийської, з метою забезпечення порядку та безпеки школярів.

На «гарячу» лінію поступило звернення від дрогобичанки, яка запитує про підстави, за якими було зачинено прохід з вулиці Стрийської, що вів до ліцею №16 ім. Юрія Дрогобича.

Як повідомляє відділ освіти Дрогобицької міської ради, рішення про закриття проходу з вулиці Стрийської на територію шкільного стадіону було прийняте адміністрацією ліцею.

Причина очевидна, – вільний доступ до стадіону та пришкільної території створює регулярні проблеми з порядком, – люди самовільно вигулюють собак та розпивають спиртні напої на території навчального закладу, що призводить до забруднення території. Окрім цього вільний доступ до території школи може нести загрозу безпеці самих учнів.

«Прохід з вулиці Стрийської ліцей заварює вже втретє, так як два попередні рази його щоразу виламували. З приводу цього директором школи вже було написано заяву в поліцію. Територія навчального закладу має бути закритою – чистою і безпечною» – наголосив керівник відділу освіти Дрогобицької міської ради Петро Шев’як.

Фото з соцмереж

Перейти до вмісту