Дорогу на вулиці Проектованій планують відремонтувати у партнерстві з підприємцями

14:03 15 Березня 2021

Дорога на вулиці Проектованій (від вулиці Самбірської до ТзОВ «Тандем») потребує капітального ремонту. За інформацією Департаменту міського господарства, кошторисна вартість проєкту становить 2,5 мільйона гривень.

«У 2020 році Департамент міського господарства виготовив проєктну документацію. У нашому місті є добра практика реалізації проєктів у співфінансуванні з мешканцями чи представниками бізнесу. Таким чином ми звернулися до підприємців та власників підприємств, щоб вони долучилися до ремонту дорожнього покриття. Підприємці цю ідею підтримали», – прокоментував Роман Шагала – голова Постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту, зв’язку та будівельних інвестицій.

Зустріч з підприємцями провели у Дрогобицькій міській раді. З представниками бізнесу зустрілися міський голова Тарас Кучма, перший заступник міського голови Ігор Герман, заступник керівника Департаменту міського господарства Ростислав Пошивак та голова Постійної комісії ради Роман Шагала.

У підсумку, обидві сторони домовилися про співфінансування проєкту: 60% – з місцевого бюджету та 40% – внесок підприємців.

Наразі Департамент розглядає пропозиції від потенційних виконавців робіт, які надійшли через офіційний майданчик електронної системи публічних закупівель України ProZorro.

Перейти до вмісту