Допомога новонародженим: у пологовий будинок міста вчергове відвезли пакунки з необхідними речами для малюків

15:11 7 Вересня 2022

7 вересня міський голова Дрогобича Тарас Кучма спільно з керівницею відділу сім’ї та молоді Олександрою Пашко здійснили традиційний візит у пологовий будинок міста. За тиждень, що минає у медичній установі Дрогобича на світ з’явилось вісім малюків, зокрема — п’ять дівчаток та троє хлопчиків.

Тарас Кучма привітав усіх матерів із щасливою подією у їхньому житті та традиційно побажав міцного здоров’я та гарної долі малечі.

Наші поїздки у пологовий стали вже доброю традицією. Адже, окрім пакунків, які ми формуємо для породіль, у нас є можливість більше дізнатись, про потреби та побажання матерів та їхні бачення, щодо змін та оновлень в пологовому будинку міста. Окрім цього, щиро вітаю вас із поповненням у ваших сім’ях. Нехай ваші діти зростають щасливими. Щиро вірю, що зовсім скоро усі українські діти будуть зростати під мирним небом, — наголосив Тарас Кучма.

Окрім привітань, очільник міста вручив кожній породіллі пакунок з необхідними речами для матерів та малюків. У пакети кладуть дитячі речі, пляшечки, суміші, рушнички, забавки тощо. Такі пакунки вирішили формувати з перших днів війни, щоб підтримати та допомогти новонародженим та їх матерям.

Перейти до вмісту