Допомога новонародженим: Дрогобицька громада поповнилась новими мешканцями

13:46 15 Грудня 2022

Підтримали матерів та новонароджених – 15 грудня міський голова Дрогобича Тарас Кучма, керівник відділу охорони здоров’я Володимир Чуба та керівниця відділу сім‘ї та молоді Олександра Пашко здійснили чергову поїздку в Дрогобицький пологовий будинок. За останні сім днів в медичній установі міста на світ з’явилось п’ятеро малюків – три дівчинки та два хлопчики.

За традицією кожній породіллі очільник громади вручив пакунки із речами першої необхідності, зокрема, дитячим одягом, пляшечками, сумішами та забавками для малечі.

Матусям Тарас Кучма побажав міцного здоров’я і найголовніше – виховувати дітей під мирним українським небом.

Щиро радію, що наша Дрогобицька громада розростається та поповнюється новими мешканцями. Дитина росте щасливою тоді, коли її мама щаслива та здорова. Тому, бережіть себе, дбайте про себе та своїх маленьких українців. Ваші діти з’явились у дуже непростий час — час війни. Але ми маємо бути сильні та мужні заради щастя та добробуту нашого майбутнього покоління, – наголосив Тарас Кучма.

Додамо, з повномасштабним вторгненням росії на Україну, у міській раді прийняли рішення формувати пакунки допомоги для породіль та новонароджених, щоб підтримати сім’ї у непростий час.

Перейти до вмісту