Дитячий парламент та спеціалісти Центру соціальних служб подбали за дозвілля для дітей у літньому таборі

16:51 17 Серпня 2022

Завершився другий етап таборування дітей у дитячому таборі «Сонечко». Табір діяв при Дрогобицькому міському центрі соціальних служб, за підтримки аніматорів та волонтерів-парламентарів учасників Дитячого парламенту Дрогобича. Під керівництвом фахівців Центру, для двадцяти п’яти дітей нашої громади та дітей внутрішньо переміщених осіб проведено різноманітні майстер-класи, вуличні ігротеки та пізнавальні екскурсії.

І навіть такі неприємності, як повітряна тривога, що застала зненацька дітей під час екскурсії у пожежно-рятувальну частину Головного управління державної  служби України з надзвичайних ситуацій, не вплинули  на  атмосферу перебування дітей у таборі.

Навпаки, діти повторили алгоритм дій під час звучання сирени та побували у бомбосховищі пожежників, де під спів патріотичних українських пісень усі разом дочекались відбою.

Організатори табору мали на меті не лише створити дружню та особливу атмосферу, але й забезпечити дітям інтерактивне дозвілля.

Табір приніс дітям багато посмішок, нових друзів та корисні знання, а головне – хороший запас енергії і позитивні емоції на цілий рік.

Дрогобицький міський центр соціальних служб

Перейти до вмісту