Дитячий майданчик у сквері «Студентський» відремонтовано

15:38 20 Січня 2023

Сквер «Студентський» у Дрогобичі розташований між вулицями Івана Франка та Лесі Українки. Поруч будівля Народного дому імені Івана Франка. Це місце, де відпочивають студенти, люди літнього віку, а також батьки з дітьми.

У 2016 році у цьому сквері облаштували дитячий майданчик. Відтоді батьки з дітьми активно тут проводять своє дозвілля та вільний час.

Згодом у парку облаштували пішохідну та велосипедну доріжки, оновили лавки, встановили сміттєві урни та ліхтарі вуличного освітлення.

Безперечно, що інфраструктура парку потребує систематичного догляду та оновлення.

Так, у КП «Служба муніципального управління» повідомили, що днями в парку проведено ремонті роботи із заміни зношених та понищених конструкцій дитячого майданчика. Оскільки, дитячі майданчики є улюбленими місцями розваг для малюків – елементи ігрових комплексів часто зазнають поломок. Силами комунальників було обстежено дитячий майданчик та здійснено ремонт зношених конструкцій. Зокрема, проведено заміну дерев’яних деталей лавок для сидінь, поручнів, піддашків, низки відпрацьованих елементів тощо. Також на майданчику провели зварювальні та фарбувальні роботи. Оновлено сидіння паркових лав.

КП «СМУ» закликає відвідувачів парку, зокрема молодь, дбайливо ставитися до майна громади та берегти його.

Перейти до вмісту