Де отримати безкоштовне дитяче харчування? – інформація для мешканців соціальних категорій| Відео

11:43 4 Жовтня 2022

Воєнний стан в Україні активізував іноземних партнерів та міст-побратимів Дрогобича до інтенсивної допомоги переселенцям та мешканців соціальних категорій. Серед тон вантажу, який скеровують у місто активісти та закордонні громадські організації є й дитяче харчування та речі першої необхідності для малечі. Усе це на волонтерських засадах облікує відділ сім’ї та молоді. Відтак, було прийнято рішення забезпечувати безкоштовно дитячим харчуванням родини, які мають малечу до 2-років.

Окрім того, що Дрогобич систематично формує гуманітарні вантажі в зону бойових дій мешканцям міст та громад, які постраждали від окупантів, ми вирішили роздавати дрогобицьким сім’ям дитяче харчування, каші та печиво. Бо розуміємо – у час тотального здорожчання всього, дитяче харчування теж підскочило в ціні. Тому, щоб допомогти молодим сім’ям запрошуємо їх у 105 кабінет ратуші для отримання харчування для дітей, – наголошує Олександра Пашко, керівниця відділу сім’ї та молоді ДМР.

Посадовця наголошує, необхідне дитяче харчування можна отримати в кабінеті №105, перший поверх Дрогобицької ратуші, з понеділка по п’ятницю з 10:00 до 12:00.

Найперше, дитяче харчування надають мешканцям Дрогобицької громади. Для тимчасово переміщених осіб, які проживають в Дрогобичі, працює окремий склад – у каб. №108, де також є багато дитячих речей. З собою слід мати документи, що посвідчують особу.

Перейти до вмісту