День фермера: У міськраді відбулася робоча зустріч з виробниками сільськогосподарської продукції Дрогобицької територіальної громади

14:17 20 Червня 2021

У переддень Дня фермера, яке відзначають, 19 червня, у Дрогобицькій міській раді відбулася зустріч з виробниками сільськогосподарської продукції Дрогобицької територіальної громади. Зустріч відбулася під головуванням секретаря міської ради Ореста Каракевича та за участі фахівців новоствореного відділу економічних ресурсів управління інвестицій та економічного розвитку.

Участь у зустрічі взяли як представники великого бізнесу (ТзОВ “Захід-Агро МХП”, Континентал фармерс груп ТзОВ “Агро ЛВ Лімітед”, ТОВ Акрітера-Захід”), так і малих фермерських господарств (ФГ “Родина-2012”, ФГ “Агро-Воля”).

Під час зустрічі обидві сторони обмінялися інформацією про діяльність та види продукції, яку виготовляють на теренах громади. Також виробникам надано відповіді на актуальні земельні питання, питання державної допомоги, проблеми реалізації виробленої продукції.

Як наголосив Орест Каракевич, така зустріч відбулася вперше, але це лише початок роботи виконавчого комітету та міської ради з фермерами у межах утвореної Дрогобицької територіальної громади. Основне завдання місцевого самоврядування – підтримка, захист та промоція місцевого виробника.

Перейти до вмісту