Вічна пам’ять герою! Дрогобиччина прощатиметься з 22-річним Олександром Бандровським

17:13 12 Квітня 2022

Дрогобиччина знову в жалобі, – у війні з російськими загарбниками наша громада втратила ще одного захисника, 22-річного дрогобичанина Олександра Бандровського.

Олександр народився в Дрогобичі, проживав у Дрогобичі та Дережичах, згодом здобув військову освіту. Він закінчив Київський військовий ліцей ім. Богуна в м. Києві та Національну академію сухопутних військ у м. Львові.

22-річний Олександр був лейтенантом військової служби, заступником командира навчальної роти, контрактником ЗСУ.

Загинув 24 лютого біля Чернігова, під час ворожих атак та спроб захоплення українських територій московським загарбником.

Дрогобицька міська рада, її виконавчий комітет, міський голова Тарас Кучма та секретар ради Орест Каракевич висловлюють щирі співчуття сім’ї, родичам, близьким та друзям з приводу передчасної смерті нашого земляка та героя – Олександра Бандровського.

Нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника України назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, колег та усіх, хто знав його, любив та шанував.

Сумуємо разом з Вами, підтримуємо в годину скорботи. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають!

Очікується прибуття конвою з тілом загиблого воїна до Дрогобича.

Інформацію про церемонію прощання з героєм та чин похорону повідомимо додатково.

Вічна пам’ять Герою! Слава Україні!

Перейти до вмісту