Військовий парад, масове виконання Гімну та святковий концерт – Дрогобич в останніх приготуваннях до Дня Незалежності

13:10 17 Серпня 2021

У 30 річницю Незалежності України Дрогобич готується вражати мешканців та гостей міста маштабними святковими заходами. Так, 22 серпня на площі Замкова Гора стартуватиме традиційний святковий ярмарок.

У День Прапора, 23 серпня, на Дрогобиччині відбудеться традиційна хода вулицями міста з синьо-жовтим полотнищем. Цього року хода пройде не лише у Дрогобичі, а й у Стебнику, Рихтичах та Нижніх Гаях. Безпосередньо у Дрогобичі 23 серпня під час святкової ходи розгорнуть тридцятиметровий синьо-жовтий стяг, який із зупинками пронесуть від центру міста до Народного дому, що на вул. І.Франка. Також цього дня на Площі Ринок буде презентовано Мапу України, 1918 р. із відповідною інформаційною довідкою.

Безпосередньо у День Незалежності святкові заходи відбуватимуться по всій території нашої громади. Наймасштабніші – будуть зосереджені у Дрогобичі. Так, 24 серпня заплановане масове виконання Гімну України, марш військових, ярмарка спорту та фінальний святковий концерт, який стартує о 20.00.

Розпочнуть концертну програму пластуни. Відтак виступлять Катерина Алаєва – солістка Національного академічного театру опери та балету України ім. Т. Г. Шевченка, М. Скорик, вокальний дует «Ярослав-На», Заслужений артист України Володимир Грач – головний романтик української естради, екс соліст гурту Man Sound, викладач вокальної студії Пономарьова. Завершать концертну програму виконанням Гімну України – cоліст Андрій Боженський. Ведучий заходу – Андрій Альберда.

Перейти до вмісту