Відтепер місця для паркування авто у Стебнику доступні на Електронній мапі громади

12:31 14 Березня 2023

На електронній мапі Дрогобицької громади нанесли нові парковки. Відтепер на ній доступні місця паркування автомобілів у Стебнику.

Зокрема на мапу нанесли три парковки, які облаштовано на відрізку вулиці Грушевського від Куліша до Калнишевського.

Оцифрування парковки виконали спеціалісти відділу цифровізації управління цифровізації, інформаційної політики та комунікацій.

Три парковки у Стебнику з позначеними паркомісцями є безкоштовними. Тут також облаштовано місця для осіб з інвалідністю.

На електронній мапі парковок доступна інформація про безкоштовні та платні паркомісця, кількість паркомісць, місця для осіб з інвалідністю, а також позначено локації розташування паркоматів для оплати послуги паркування.

До слова, оплата за парковку закритого типу здійснюється при виїзді з майданчика. На інших платних майданчика оплатити за парковку можна або через паркомат, або онлайн за допомогою мобільного застосунку UNIP.

Як інформують у Департаменті міського господарства, наразі ведуться роботи з облаштування та розмітки додаткових паркомісць на вулиці Богдана Лепкого у Дрогобичі.

Сервіс «Інтерактивна мапа паркувальних майданчиків» доступний на офіційному порталі Дрогобицької міської ради у розділі «Smart city». За допомогою цього сервісу водії можуть переглянути інтерактивну карту на якій розміщені паркувальні майданчики в межах міста Дрогобича, а тепер і Стебника.

Нагадаємо, системну роботу комунальних служб з упорядкування руху транспорту та мобільності інфраструктури у жовтні 2021 році відзначила ГО «Центр екологічних ініціатив «Екодія» під час конкурсу «Краще місто».

Перейти до вмісту