Відвідали родини загиблих Героїв-земляків нашої громади

16:23 14 Вересня 2022

Сьомий місяць військові Збройних Сил України мужньо боронять терени нашої держави від російського окупанта. У кривавому протистоянні з російським агресором, ми втрачаємо найкращих представників української нації, які ціною власного життя відстоювали свободу, мир і право на життя в незалежній країні.

Днями міський голова Дрогобича спільно з керівницею Дрогобицького міського центру соціальних служб Оксаною Матчишин завершили серію візитів до родин загиблих Героїв та вручили їм необхідні пакунки.

Таку ініціативу запровадили з нагоди 31-ї річниці Незалежності України. Відтак, загалом за увесь період вдалось відвезти 38 наборів. Склад пакунків — продуктові набори, засоби гігієни, речі побутової хімії, канцелярія для дітей тощо.

У Центрі соціальних служб запевняють, такими візитами передусім хочуть підтримати сім’ї та вкотре висловити свою шану та повагу родинам Героїв.

Ваші рідні завжди будуть Героями у наших серцях та пам’яті. Вони віддали найцінніше, що мали — своє життя, за незалежність України. Наше завдання тепер дбати про вас, щоб ви ніколи не почували себе покинутими, — наголосив Тарас Кучма.

Під час зустрічей міський голова поспілкувався з кожною родиною та вкотре наголосив, що вони завжди можуть звернутись за допомогою та підтримкою.

Перейти до вмісту