Відбулося чергове засідання Комісії з питань захисту прав дитини

11:38 26 Березня 2021

У четвер, 25 березня, відбулося чергове засідання Комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради під головуванням заступника міського голови з гуманітарних та соціальних питань Андрія Ковча.

На Комісії було розглянуто 12 заяв громадян Дрогобицької міської територіальної громади, з яких шість заяв громадян щодо надання дозволу на укладення договорів, які підлягають нотаріальному посвідченню стосовно придбання, дарування нерухомого майна на користь дітей, дві заяви громадянок м. Дрогобича щодо надання висновку органу опіки та піклування про доцільність позбавлення батьківських прав батьків малолітніх дітей, дві заяви батьків про встановлення їм порядку участі у вихованні дітей, які проживають окремо від них, одна заява громадянки м. Стебника про внесення змін у рішення виконкому щодо призначення опіки над малолітнім онуком, одна заява громадянина м. Дрогобича про встановлення опіки та піклування над дітьми-сиротами, а саме над малолітньою онукою та неповнолітнім онуком.

Комісією також розглянуто і затверджено 2 індивідуальних планів соціального захисту дитини, позбавленої батьківського піклування та дитини-сироти, на період з 2021р. по 2022р.

Служба у справах дітей

Перейти до вмісту