Вшанували воїнів ЗСУ: у Народному домі відзначили захисників України

15:43 12 Грудня 2022

Щорічно 6 грудня в Україні відзначають День Збройних Сил України. День, покликаний демонструвати шану та подяку кожному військовослужбовцю, який служить народу України.

Цьогоріч для українців день ЗСУ ще більш особливий, адже після повномасштабного вторгнення росії на українські землі, військові ціною власного життя та здоров’я боронять Україну.

У Дрогобицькій громаді офіційно відзначили день Збройних Сил України, а військовослужбовцям присвятили символічний захід у Народному домі імені Івана Франка.

Діючих військових, захисників України привітав з їхнім професійним святом голова Дрогобицької громади Тарас Кучма, який відзначив неоціненний вклад кожного воїна, кожного офіцера ЗСУ, на чиїх мужніх плечах тримається сьогодні наша країна.

Згодом перед присутніми виступив старший лейтенант Дмитро Кравчук, офіцер-психолог батальйону охорони ВЧ А-1108.

Після офіційних виступів та подячних слів, військовослужбовці, які зібрались в залі Народного дому, мали змогу насолодитись патріотичним виступом Заслуженого Прикарпатського Ансамблю пісні та танцю України «Верховина».

Українська пісня завжди підбадьорювала та додавала запалу борцям за волю України. Тому сьогодні, в непростий час відстоювання свободи та територіальної цілісності, українські народні пісні у виконанні «Верховини», стоять на сторожі культурного фронту та є надійним тилом для воїнів, які боронять для нас мирне небо.

Доземний уклін кожному воїну. Слава ЗСУ та слава Україні!

Перейти до вмісту