Всеукраїнському проєкту «Озеленення України» бути!

15:43 13 Жовтня 2020

Нам не байдужий стан довкілля в Україні та світі, тому 17 жовтня 2020 року в місті Дрогобич відбудеться акція «1 000 000 дерев за 24 години» у рамках проєкту «Озеленення України».

Мета акції: зробити наші парки, алеї, сквери та ліси більш зеленими, а також покращити екологічну ситуацію у місті та регіоні.

Нагадаємо, що міський голова Тарас Кучма підписав меморандум щодо участі в проєкті «Озеленення України», тобто Дрогобич бере участь в акції «1 000 000 дерев за 24 години». Через пандемію висадження дерев було відтерміновано, тож воно відбудеться 17 жовтня 2020 року.

Якщо Вам не байдужий стан довкілля в Україні та в місті Дрогобичі зокрема і ви бажаєте прийняти участь в акції «1 000 000 дерев за 24 години» проєкту «Озеленення України», це можна зробити не лише беручи участь у масштабних акціях з озеленення, а й організувавши свою власну ініціативу.

Дерева необхідно висаджувати виключно на території, що є власністю або знаходиться у користуванні відповідної юридичної чи фізичної особи, яка організує індивідуальне висадження.
Усі місця для висадки дерев визначає Департамент міського господарства з урахуванням того, де і які дерева можна висаджувати, щоб їх коренева система або в майбутньому крона дерев не наносили шкоди благоустрою.

Локації з висаджування дерев у місті Дрогобич:
– вул. Наливайка
– вул. Володимира Великого
– вул. Січових Стрільців
– вул. Пилипа Орлика
– вул. Коновальця
– вул. Стрийська

Бажаєте взяти участь у акції «1 000 000 дерев за 24 години» проєкту «Озеленення України» та допомогти висадити дерева у своєму місті?

Прийдіть 16 жовтня у Департамент міського господарства (вул. Трускавецька, 4) за саджанцем та заповніть анкету за посиланням.

Подбаймо про майбутні покоління та зелені легені міста!

Долучайтесь!

Перейти до вмісту