Всеукраїнський Форум Взаємодії і Розвитку, Let’s Do It, Ukraine

11:14 26 Травня 2020

З метою залучення молоді до волонтерської  діяльності, пошуку оптимальних рішень щодо створення дієвого механізму взаємодії органів державної влади та громадськості у реалізації суспільно значущих проєктів, розвитку волонтерського руху та обміну досвідом щодо кращих практик залучення волонтерів до вирішення соціальних питань,  розвитку корпоративної соціальної відповідальності, всеукраїнським молодіжним рухом «Let’s do it Ukraine» за підтримки Міністерства молоді та спорту України заплановано дистанційне проведення  щорічного  «Всеукраїнського форуму взаємодії та розвитку»  з 21 травня по 5 червня 2020 року за допомогою програми ZOOM з трансляцією на сторінку Facebook. Форум відбудеться в два етапи: регіональний та національний всього заплановано 26 прямих трансляцій з 24 областей України.

До участі у заході запрошено представників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, місцевих та закордонних інститутів громадянського суспільства, активістів молодіжного громадського руху, бізнесу та засобів масової інформації, волонтерів, лідерів учнівського і студентського самоврядування, благодійників, донорів, волонтерів.

Запорукою якісного результату ми бачимо конструктивний діалог між усіма секторами. Під час форуму в форматі короткої доповіді учасники зможуть представити свої плани соціальної діяльності на 2020 рік, адаптовані під сучасні реалії карантинних обмежень, заручниками яких став увесь Світ. Обмінятись контактами, налагодити оперативну взаємодію.

Важливо, що найкраща ініціатива представлена на регіональному етапі з кожної області буде мати можливість виступу під час всеукраїнського форуму національного етапу.

Запрошуємо Вас взяти участь як слухач Форуму, заповнивши анкету учасника: https://forms.gle/J6gUapSSEC1byaiX8 активно та приєднуватись до трансляцій згідно графіку опублікованого на сайті. 

Прямі трансляції відбуватимуться на сторінці www.facebook.com/letsdoitukraineeco 

Деталі та графік на сайті  www.letsdoitukraine.org .

Перейти до вмісту