Владика Ярослав Приріз привітав керівництво міста із різдвяними святами

13:47 4 Січня 2022

4 січня Владика Ярослав Приріз спільно із отцем Іваном Паньківим завітами до міського голови Дрогобича Тараса Кучми та привітали керівництво громади із Новим роком, що наступив та святами, що наближаються.

За словами Владики – у ці святкові дні світло різдвяної зірки, пронизуючи простори всесвіту несе нам радісну новину про народження Сина Божого. Його з’ява дає можливість кожному із нас переосмислити майбутнє та дарує надію серед тривоги і розчарувань.

Споглядаючи нетлінне різдвяне світло, ми переконуємося, що хоч би якою темною була ніч нашого сьогодення і хоч би як лякав нас морок, неодмінно настає світанок і при світлі Сонця Правди – Христа, всі діла темряви зникають. Тому бажаю Вам нехай у цей радісний різдвяний час благодатна близькість Бога наповнює Ваше життєве покликання освяченими орієнтирами та милостивою Божою підтримкою в служінні Богові та Україні, – побажав Тарасу Кучмі та його заступникам Владика Ярослав Приріз.

Окрім слів привітань – Владика Приріз та отець Іван Паньків вели мову із керівником громади про плани у 2022 році та про підтримку церкви добрих починаннях в місті.

На завершення бесіди, Владика побажав працівникам мерії міцного здоров’я, миру та Божого благословення у 2022 році.

Перейти до вмісту