Вебінар для безробітних – інформативно і корисно!

15:12 5 Червня 2020

05.06.2020р. за допомогою програми «Zoom» у Дрогобицькому міськрайонному центрі зайнятості відбувся профінформаційний дистанційний захід «Інформаційний вебінар із загальних питань зайнятості». На захід були запрошені особи, які набули статусу безробітного під час дії карантину, тобто ті які надавали свої документи на реєстрацію засобами електронного зв’язку, або через скриньку прийому кореспонденції.

Впровадження нової форми дистанційної роботи з безробітними – вебінару- у нинішніх умовах, доцільне і корисне. Це дає змогу одночасно надати і отримати необхідну інформацію декільком клієнтам служби зайнятості. Окрему увагу було приділено «Освітньому порталу» та «Профорієнтаційній платформі», завдяки яким служба зайнятості вирішує питання щодо сприяння оптимальному вибору, або зміні людиною сфери трудової діяльності.

Також фахівець наголосила усім слухачам про можливість звертатися до сектору рекрутингу, робота якого полягає у ролі посередника між роботодавцем та шукачем роботи. Під час онлайн діалогу обговорювались і питання легальної зайнятості, всі учасники мали змогу ставити питання на які отримали вичерпні відповіді .

Дрогобицький МРЦЗ

Світлана Шараневич

Перейти до вмісту