Вдосконалюються: гіди та керівники ТІЦ Дрогобича і Трускавця отримали сертифікати підвищеної кваліфікації

14:48 7 Листопада 2022

В курортній оздоровниці цими днями вручили сертифікати підвищеної кваліфікації для гідів та представників Туристично-інформаційних центрів двох міст – Дрогобича та Трускавця. Подія об’єднала десяток гідів, які прагнуть ставати кращими та постійно поновлюють свої знання та методи подачі інформації для туристів. Захід відбувся під патронатом двох ТІЦів Дрогобича і Трускавця.

Як повідомила керівник Туристично-інформаційного центру міста Котермака Ірина Марків – навчання для гідів відбулось ще в лютому. Курс для гідів проходив на базі  ДДПУ імені Івана Франка.

Останній день навчань припав на 24 лютого, день повномасштабного вторгнення росії на наші землі. Тому було прийнято рішення – перенести вручення сертифікатів про завершення курсу. Чому гідам важливо систематично оновлювати свої знання – тому що вони другі люди після Туристично-інформаційних центрів, які ознайомлюють гостей нашого міста із його туристичними родзинками та принадами регіону. Від їхньої професійності та компетентності залежить формування думки про місто та увесь регіон, – коментує Ірина Марків.

Вручення сертифікатів провели в конференц-залі «Готелю 365», що у Трускавці. Відтак для усіх присутніх було проведено театралізовану екскурсію відомими місцями міста курорту, яку організував ТІЦ оздоровниці.

Дякуємо колективу Туристично-інформаційного центру Дрогобича за співпрацю, віримо, що попереду організуємо ще багато спільних цікавих проєктів. Дякуємо ЗСУ за можливість навчатися і працювати задля перемоги, – підкреслила керівник ТІЦ Трускавця Галина Клепач.

Перейти до вмісту