Будинок, який зайнявся на вул. Лесі Українки, 33, ремонтуватимуть спільнокоштом

16:06 31 Серпня 2020

У неділю, 30 серпня, у Дрогобичі на вулиці Лесі України, 33, зайнявся житловий будинок. Причини виникнення пожежі на разі встановлено. Ймовірно, вогонь спалахнув через коротке замикання електромережі.

У будинку проживали 16 осіб. 9 осіб зголосилися, щоб їх відселили в готель. З палаючого будинку надзвичайники врятували 4 осіб.

У понеділок, 31 серпня, у Дрогобицькій міській раді відбулося засідання комісії ТЕБ та НС, під час якої шукали шляхи вирішення проблеми та надання допомоги постраждалим мешканцям будинку.

Відповідно до рішення комісії, у Департаменті міського господарства ДМР в терміновому порядку повинні виготовити проєктно-кошторисну документацію щодо капітального ремонту будинку. Ремонтуватимуть будинок спільнокоштом: на умовах співфінансування коштів міського бюджету та власників квартир пошкодженого будинку.

Дрогобицький УЕГГ, Дрогобицький РЕМ та КП «Дрогобичводоканал», відповідно до технологічних регламентів, повинні провести заходи щодо підключення будинку до газо-, водо- та елекропостачання.

В Управлінні праці та соціального захисту населення ДМР розглянуть питання про надання матеріальної допомоги постраждалим внаслідок пожежі мешканцям будинку та тимчасового надання житла у випадку звернень.

Акт про пожежу, складений Дрогобицьким РВ ГУ ДСНС, передадуть у Дрогобицьке відділення НП ГУ Національної поліції у Львівській області для вчинення слідчих дій.

ФОТО: Варто-Галицькі новини

Перейти до вмісту