Благочинна акція «Милосердя врятує світ» до Міжнародного Дня людей з обмеженими фізичними можливостями відбулася у Стебницькому  Народному домі    

14:21 7 Грудня 2020

Благочинна  акція  «Милосердя врятує світ» до Міжнародного Дня людей      з обмеженими фізичними можливостями   відбулася 3 грудня 2020 року  у Стебницькому  Народному домі

Щорічно, на початку грудня увесь світ, і Україна, відзначають Міжнародний день людей з інвалідністю, який припадає на третє грудня.

Цей день є нагадуванням людству про найбільш незахищену частину суспільства – дітей та дорослих з інвалідністю, нагадуванням про доброту і милосердя, безцінні риси характеру Людини. Добрій людині властиві бажання справедливості та допомоги знедоленому. Милосердна людина не залишається байдужою до чужого горя.

Милосердя і доброта – це як два крила, на яких тримається людство.

Коли благочинністю серце зігріте –

Стає побільше доброти.

Ти не один у цьому світі,

Поряд, з тобою, сестри і брати.

 

Проб’ється істина у слові –

Збагнуть її уже пора.

Всі потребують милосердя,

Усім нам хочеться добра.

У благочинній акції, яку традиційно проводить територіальна асоціація людей з обмеженими  фізичними  можливостями “Серце допомоги” у співпраці з Стебницьким   Народним    домом    брали     участь    священники, учасники аматорських дитячих  самодіяльних  колективів Народного дому : колективу   сучасного спортивного танцю « Мерінга», народного аматорського циркового колективу  « Вікторія», гуртківці колективів сюжетного народного танцю « Бджілка» та «Калинове намисто», учасники дитячого вокального гурту  « Дзвіночок». Завершилася благочинна акція спільним номером  «Хай живе надія» у серці кожної людини.

Всі вірять в силу доброти,

Добро завжди сильніше злого,

Дає наснагу, щоб цвісти,

І світлу вибирать дорогу.

 

Стебницький Народний дім.

Перейти до вмісту