«А я люблю життя своє, люблю, й дорожчає воно з літами» – у терцентрі провели свято людей похилого віку

9:45 30 Вересня 2021

29 вересня, напередодні Міжнародного дня людей похилого віку, спеціалісти Дрогобицького міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) організували для  підопічних святкове дійство, яке відбулося у читальному залі Центральної міської бібліотеки ім. В. Чорновола. Участь в концертній програмі взяв хор «Калинонька» клубу пенсіонерів та ветеранів, що функціонує при Дрогобицькому терцентрі (музичний керівник – Мирослав Романяк).

Традиційно захід розпочався зі спільної молитви, після чого зі вступним словом виступили директор терцентру Марія Лютик та заступник міського голови з гуманітарних та соціальних питань Андрій Ковч.

«Ви є прикладом для підростаючого покоління, бо передаєте свій досвід та знання, що накопичили за життя, наступним поколінням. Ми цінуємо та поважаємо Вашу мудрість, Ваш досвід та Вашу активну громадську позицію. Бажаємо Вам міцного здоров’я та багато років залишатись авторитетами для своїх родин та всієї громади» – побажав заступник міського голови Андрій Ковч.

У виконанні хору «Калинонька» прозвучало чимало українських народних пісень, які не залишили байдужим жодного з присутніх. Активні підопічні центру Ніна Сарабрин та Ніна Палієнко порадували гостей свята декламацією дотепних віршів та гуморесок. Завершилася концертна програма доброю традицією – виконанням пісні «Многая літа».

Керівництво терцентру висловлює щиру подяку за надане приміщення дирекції Дрогобицької Центральної бібліотеки ім. В. Чорновола.

Терцентр

Перейти до вмісту