Арт-терапія: психологи Центру соціальних служб спільно з волонтерами проводять для дітей творчі заняття для покращення емоційного стану

13:54 7 Квітня 2022

Стрес, занепокоєння, напади тривоги — це відчуття, які притаманні дітям так само, як і дорослим. Особливо під час війни.

Зняти психологічне напруження і допомогти дітям розслабитися можна за допомогою арт-терапії.

Під керівництвом психологів Дрогобицького міського центру соціальних служб було проведено захід для дітей, які тимчасово проживають у гуртожитку механічного коледжу. Захід було проведено разом з волонтерами із числа внутрішньо переміщених осіб. Паралельно психологи надавали присутнім поради та індивідуальні консультації.

Під час заходу було проведено заняття з ліпки фігурок із соленого тіста, під час якого кожна дитина мала змогу поєднати творчий процес з веселим спілкуванням у невимушеній легкій атмосфері. Такі заняття дають хороший терапевтичний ефект, психологічне розвантаження дітям та покращення їх загального емоційного стану.

Морозиво, квіти, рибки – усе це і багато іншого було виліплено тендітними дитячими ручками і розфарбовано у веселі кольори акварелі!

Хочемо щиро подякувати усім хто взяв активну участь у цьому заході!

Все буде – Україна!

ДМЦСССДМ

Перейти до вмісту