Аналіз регуляторного впливу: Проєкт рішення «Про організацію перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Дрогобичі»

9:28 19 Листопада 2020

Для розгляду питання на черговому засіданні виконавчого комітету Дрогобицької міської ради виноситься проект рішення «Про організацію перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Дрогобичі».

Стислий виклад проекту регуляторного акту:

З метою приведення у відповідність до змін у законодавстві Умов конкурсу з перевезення пасажирів та положення про конкурсний комітет, покращення якості пасажирських перевезень, створення конкурентного середовища, забезпечення оновлення рухомого складу, підвищення рівня безпеки перевезень пасажирів, забезпечення виконання соціально значущих перевезень та визначення автомобільного перевізника з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в м. Дрогобичі на конкурсних засадах, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:

1. Затвердити Умови проведення конкурсу з визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Дрогобичі, затвердити Положення про конкурсний комітет з визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Дрогобичі.

2. Зауваження та пропозиції можуть бути подані:

– за поштовою адресою: пл. Ринок, 1, м. Дрогобич, 82100 відділ економіки виконавчого комітету Дрогобицької міської ради, каб. 214.

– за електронною адресою: [email protected]

3. Проект регуляторного акта та аналіз регуляторного впливу розміщено у місцевому часописі «Галицька зоря» та на офіційному WEB сайті Дрогобицької міської ради: http://www.drohobych-rada.gov.ua

4. Строк прийняття зауважень та пропозицій до 21 грудня 2020 року.

5. Зауваження та пропозиції приймаються в електронному та паперовому вигляді.

АНАЛІЗ РЕГУЛЯТОРНОГО ВПЛИВУ

Перейти до вмісту