Ще більше практики: на базі Дрогобицького навчального центру автомобільної справи відкрили автодром

14:10 3 Листопада 2022

Понад 7 років у Дрогобичі та Стебнику функціонує ПП «Дрогобицький навчальний центр автомобільної справи». Тут не просто навчають усім навичкам водіння та надають фундаментальні знання про управління транспортними засобами різних категорій, але й систематично вдосконалюють свою матеріально-технічну базу. Так цими днями на території автошколи було відкрито автодром. Як розповів керівник автомобільного навчального центру Іван Малега, автодром був вкрай необхідний їхній установі. Площа автодрому понад 1,2 гектари, там облаштовано дорожнє регулювання, встановлено смугу перешкод тощо.

Власний автодром дозволить нашим професійним інструкторам демонструвати безпосередньо на практиці навички водіння на території автошколи. А слухачам наших курсів також буде легше засвоювати усю у теорію, оскільки вона підкріплена практикою на власному автодромі, – наголосив Іван Малега.

За сім років професійної діяльності Дрогобицький навчальний центр автомобільної справи випустив понад 5 тисяч водіїв. Загалом у автошколі здобути фах водія можна різних категорій – від легкового автомобіля, до вантажного, або ж з причепом. Також навчають навиків кермування мотоциклами та автобусами.

Набір у групи на навчання триває постійно – адреси навчального центру автомобільної справи: м.Дрогобич, вул.Сагайдачного, 22 та м.Стебник, вул.В.Великого, 2.

Перейти до вмісту