У Дрогобичі надають послуги хірургічно-стоматологічної допомоги для дітей з обмеженими можливостями

10:21 9 Вересня 2020

Днями у Дрогобичі відкрили центр надання хірургічно-стоматологічної допомоги для дітей з обмеженими можливостями. Саме у клініці «Рома» стоматологічні послуги відтепер надаватимуть людям з ДЦП – як дорослим, так і дітям.

Як зазначає керівник клініки Оленка Ілик, стоматологічні послуги особам з ДЦП надаються під наркозом, для цього у хірургічному корпусі створено всі умови.

На відкритті клініки побував й міський голова Дрогобича Тарас Кучма.

«Попри те, що ця клініка є приватною, загалом для Дрогобича – ще один поступ у галузі охорони здоров’я. Зважаючи на складність надання послуги діткам з ДЦП, ми розуміємо чому лікування є дороговартісним. Але вже на наступний рік, ми плануємо розробити програму підтримки цих дітей, щоб вони також мали можливість отримувати якісні стоматологічні послуги. Тому дякую всім, хто долучився до реалізації цієї доброї справи у Дрогобичі», – прокоментував Тарас Кучма.

А свідченням того, що у Дрогобичі за останні п’ять років налагоджено партнерство між бізнесом та місцевим самоврядуванням, за клопотанням міського голови, двом діткам з ДЦП нададуть безкоштовні хірургічно-стоматологічні послуги.

Перейти до вмісту