Ремонти у гімназії №8: Готуються до нового навчального року

11:55 12 Серпня 2020

У гімназії №8 триває активна підготовка до нового навчального року. Окрім ремонтів навчальних класів, у приміщенні ремонтують коридори та вбиральні.

Як триває перебіг ремонтів у навчальному закладі, проінспектували міський голова Дрогобича Тарас Кучма, його заступник Володимир Коцюба та начальник відділу освіти Петро Шев’як.

Перебуваючи у навчальному закладі, керівництво міста оглянуло приміщення та з’ясувало першочергові потреби навчального закладу.

До слова, обов’язки директора гімназії виконує Наталія Чайківська.

«Надзвичайно приємно бачити ті зміни, які відбуваються у навчальному закладі. Вражає й завзятість пані Наталії, яка у переддень свого дня народження трудиться разом з колективом, бо всі прагнуть, щоб новий навчальний рік розпочався вчасно і у звичному режимі. Тому пані Наталії та колективу гімназії бажаємо бути здоровими та з новими силами приступити з 1 вересня до нового навчального року», – зазначив Тарас Кучма.

Підсумовуючи візит до навчального закладу, керівництво міста наголошує, що до 1 вересня усі навчальні заклади міста будуть максимально підготовлені до нового навчального року у звичному режимі.

Перейти до вмісту