Остаточну дату затверджено! Оновлену площу Ринок урочисто відкриють 10 травня

13:06 7 Лютого 2020

Новину про урочисте відкриття оновленої площі Ринок у Дрогобичі містяни та гості сприймають з позитивом. А тому у міській раді створено робочу групу, яка займається підготовкою заходу. До складу робочої групи увійшли як представники місцевого самоврядування, так і представники громади. Очолює робочу групу міський голова Дрогобича Тарас Кучма.

У четвер, 6 лютого, робоча група вдруге засідала у міськраді.

Найперше було остаточно погоджено, що урочисто площу Ринок відкриють 10 травня, а не, як планували раніше — 20 квітня. Таке рішення прийнято з урахуванням відсутності у місті в часі Пасхальних свят багатьох колективів, які планують залучити до дійства. Крім того, врахували й погодні «сюрпризи», які можливі у квітні.

Отож дійство, яке заплановано на 10 травня, передбачає чимало атракцій і супроводжуватиметься відкриттям Туристичного сезону у Дрогобичі.

Цього дня на площі планують провести театралізоване дійство за участі солеварів та чумаків, згадуючи історію солеваріння у Дрогобичі.

Також планують масштабну бігову подію “Drohobych half marathon”, ходу вагітних пань, дитячу програму.

З нагоди початку Туристичного сезону відбудеться й відкриття фестивалю «Заковбасимо Дрогобич», присвяченого дрогобицькій ковбасі.

На сцені виступатимуть місцеві гурти та гурт «Wszystko».

Завершуватимуть святкову програму вогняним шоу від молодіжного театру «Глорія».

За детальною інформацією про підготовку до урочистого відкриття оновленої площі Ринок стежте на офіційному Інтернет-порталі Дрогобицької міської ради та на офіційних сторінках у соціальних мережах.

Перейти до вмісту