Дрогобицьким відділом поліції вже складено 15 протоколів за недотриманням правил карантину

11:39 8 Квітня 2020

Станом на 8 квітня поліцейські склали 15 протоколів на порушників за недотримання правил карантину. Зокрема, через порушення санітарних норм під час здійснення торгівлі чи роботи фізичних осіб підприємців, а також масове відвідування водойм.

Про це інформують у Дрогобицькому відділі поліції.

15 протоколів складено на підставі Статті 44-3 Закону України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)”, де йдеться про порушення правил щодо карантину, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм, передбачених Законом України “Про захист населення від інфекційних хвороб”, іншими актами законодавства, а також рішень органів місцевого самоврядування з питань боротьби з інфекційними хворобами. Це тягне за собою накладення штрафу на громадян від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб – від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

На даний час Дрогобицький відділ поліції здійснює перевірку дотримання особами, які прибули з-за кордону, вимог щодо самоізоляції, а також здійснює контроль за прибуттям даних осіб до місць проживання.

Перейти до вмісту