В понеділок Дрогобич зустріне домовину з тілом загиблого захисника України Ігоря Лева: вічна пам’ять Герою (Оновлено)

10:35 22 Січня 2023

Наша громада втратила ще одного захисника – дрогобичанина Ігоря Лева, який загинув під час виконання бойових завдань із захисту суверенітету України. В березні воїну мало б виповнитися сорок років.

Ігор Лев народився 23 березня 1983 року. Проживав у Дрогобичі. Навчався в ЗОШ №14, закінчив Дрогобицький коледж нафти і газу. Займався ремонтно-будівельними роботами.

Восени дрогобичанина мобілізували. Служив у складі першого мінометного взводу мінометної батареї мотопіхотного батальйону ВЧ А-0998. Від жовтня Ігор був на передовій, на нульових позиціях фронту.

Загинув 6 січня поблизу населеного пункту Часів Яр, Бахмутського напрямку фронту на Донеччині, отримавши несумісні з життям травми під час артилерійського обстрілу.

З рідних у воїна залишилась мама, батько, брат-близнюк, дружина та троє дітей.

Дрогобицька міська рада, її виконавчий комітет, міський голова Тарас Кучма та секретар ради Орест Каракевич висловлюють щирі співчуття сім’ї, родичам, близьким та друзям з приводу передчасної смерті нашого земляка та Героя — Ігоря Лева.

Сумуємо разом з вами, підтримуємо в годину скорботи.

Увага! Прибуття конвою з тілом загиблого захисника очікується у вівторок. Додаткову інформацію повідомимо згодом.

Домовину з тілом Героя повезуть в капличку церкви Успіння Пресвятої Богородиці на Володимира Великого, де буде парастас та похорон.

Точний час прибуття конвою, час проведення парастасу та похорону буде повідомлено додатково.

Вічна пам’ять Герою! Слава Україні!

Перейти до вмісту