Економіка: Аналіз регуляторного впливу до проекту рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів у міському автомобільному транспорті”

7 Вересня 0:00

До відома суб’єктів господарювання

На розгляд виконавчого комітету Дрогобицької міської ради виноситься проект рішення «Про встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів у міському автомобільному транспорті».

1. Стислий виклад проекту регуляторного акту:

Керуючись ст. 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законами України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», «Про податок на додану вартість», наказом Міністерства транспорту України від 17.11.2009 № 1175 «Про затвердження Методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту» (зі змінами), розглянувши лист КП «Комбінат міського господарства» від 07.08.2018 № 577, зареєстрований у Дрогобицькій міській раді 07.08.2018 № 2013/3-30, враховуючи зростання цін на ринку нафтопродуктів та підняттям мінімальної заробітної плати, виконавчий комітет вирішив:

1. Перевізникам, з якими укладено договори на перевезення пасажирів у міському пасажирському автомобільному транспорті м. Дрогобича, встановити тариф на перевезення одного пасажира в розмірі 5,00 грн.

2. Відділу економіки Дрогобицької міської ради (Т. Бачинський) оприлюднити рішення в газеті «Галицька зоря» та на веб-сайті Дрогобицької міської ради.

3. Рішення набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування.

4. Після набрання чинності рішення вважати таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету від 29.06.2017 р. №141 «Про встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів у міському автомобільному транспорті”.

2. Зауваження та пропозиції можуть бути подані: – за поштовою адресою: пл. Ринок, 1, м. Дрогобич 82100 відділ економіки виконкому Дрогобицької міської ради каб. 29. – за електронною адресою: [email protected]

3. Проект регуляторного акта розміщено у місцевому часописі «Галицька зоря» та на офіційному WEB сайті Дрогобицької міської ради: http://www.drohobych-rada.gov.ua

4. Строк прийняття зауважень та пропозицій до 01.10.2018 року.

5. Зауваження та пропозиції приймаються в електронному та паперовому вигляді.

Ознайомитись з Аналізом можна, перейшовши за посиланням:

Аналіз регуляторного впливу до проекту рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради Про встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів у міському автомобільному транспорті

Перейти до вмісту