Ірина Марків очолила КП “Туристично-інформаційний центр Дрогобича”

15:50 14 Лютого 2022

14 лютого під час щотижневої апаратної наради у міській раді Дрогобича було представлення нового керівника КП «Туристично-інформаційний центр». Туристичну структуру очолила Ірина Марків, яка до не давна тимчасово виконувала обов’язки керівника комунальної установи. Представив Ірину Марків керівник Управління культури та розвитку туризму Ігор Чава.

Ірина Марків 8 лютого пройшла конкурс на посаду керівника Туристично-інформаційного центру Дрогобича. За словами міського голови Тараса Кучми, за роки праці, а також під час конкурсу, Ірина зарекомендувала себе на високому рівні. Зважаючи на це, очільник громади висловив сподівання, що туристична сфера міста найближчим часом набуде нового розвитку та втілить чимало цікавих проектів із новим керівником.

Додамо, Ірина Марків, уродженка Дрогобича (28.04.2000р.). Здобувала вищу освіту в Дрогобицькому державному педагогічному університеті ім. Івана Франка, навчально-науковий інститут фізики, математики, економіки та інноваційних технологій, спеціальність – 073 Менеджмент (Магістр). Досвід роботи: 2019 – 2021 – менеджер КП «Туристично-інформаційний центр м. Дрогобича». З вересня 2021 – директор КП «Туристично-інформаційний центр м. Дрогобича». Громадська діяльність: Учасниця ГО «Молодіжний простір Дрогобича» та ГО «Творче об’єднання «Альтер».

Нагороди:
Травень 2019 – подяка за вагомий внесок у розвиток відкритих даних міста. (Дрогобицька міська рада)
Листопад 2019 – зайняла І місце у номінації «Студент – громадський діяч 2019»
2018, 2019 – отримала обласні премії ім В. Чорновола за досягнення у навчанні.
Вересень 2020 – подяка за вагомий внесок у розвиток туризму і туристичної галузі Дрогобича та з нагоди Всесвітнього дня туризму (Дрогобицька міська рада)
Листопад 2021 – зайняла ІІ місце у номінації «Студент – громадський діяч 2021»
Листопад 2021 – подяка міністра культури та інформаційної політики України за вагомий внесок у збереження та розвиток української національної культури та мистецтва та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Перейти до вмісту