Інвестиційні об’єкти Дрогобицької громади представлять на регіональному маркетплейсі

16:54 31 Січня 2022

На Львівщині презентували регіональний інвестиційний маркетплейс – нову електронну платформу, на базі якої представлено інвестпаспорт Львівщини та інвестиційно привабливі об’єкти та земельні ділянки.

Дрогобицька громада представлена на веб-ресурсі дев’ятьма об’єктами. В подальшому базу поповнюватимуть вільними ділянками та нерухомістю, задля залучення додаткових інвестицій та розвитку економіки.

Днями відділ інвестиційної політики ЛОДА презентував регіональний інвестиційний маркетплейс, – окремий веб-ресурс, що об’єднує інформацію про земельні ділянки та об’єкти нерухомості, які можуть зацікавити потенційних інвесторів. Платформа відкриває можливості для започаткування нового, або розширення існуючого бізнесу та сприяє комунікації між власниками об’єктів та інвесторами.

На сайті планують зібрати відомості про вільні земельні ділянки, інвестиційно привабливі об’єкти нерухомості Львівщини, цілісні майнові комплекси або вільні їх частини, родовища корисних копалин, що перебувають у державній, комунальній або навіть приватній власності.

По кожному об’єкту оприлюднено докладну інформацію. Головне завдання – надати інвестору максимально повне уявлення про об’єкт інвестування: його місце розташування, площу, детальний опис, форму власності або користування, цільове та функціональне призначення, підведення інженерних комунікацій.

На платформі оприлюднено об’єкти не лише комунальної, але й приватної власності.

Станом на сьогоднішній день на платформі оприлюднено дев’ять інвестиційних об’єктів Дрогобицької громади. В подальшому до поповнення порталу буде залучено управління інвестицій та економічного розвитку, яке зможе самостійно додавати на сайт інформацію про об’єкти, розміщені на території нашої громади.

Інформація на сайті оприлюднена українською та англійською мовами. Платформа передбачає наявність електронної площадки Invest Man – на базі якої функціонує телеграм-канал, який робить комфортним та швидким процес обміну інформацією між органом місцевого самоврядування та зацікавленими сторонами.

Перейти до вмісту