Із 7 листопада на території Дрогобицької територіальної громади розпочнеться опалювальний сезон

14:50 4 Листопада 2022

Відповідне розпорядження про початок цьогорічного опалювального сезону міський голова Дрогобича Тарас Кучма підписав сьогодні, 4 листопада. За ним – із понеділка,7 листопада, має бути подано теплоносій у бюджетні та комунальні установи і організації міста, населенню, яке користується послугами центрального опалення тощо.

Як повідомив керівник КП «Дрогобичтеплоенерго» Ігор Хом’як, найперше теплоносій буде подано у дитячі садочки, школи, лікарні та поліклініки міста та територіальної громади. Відтак впродовж 4-5 днів теплопостачанням планують охопити житлові квартали міста, тобто споживачів центрального опалення.

Паралельно, теплову енергію буде подано і споживачам осучаснених котелень, які працюють на альтернативних видах палива – твердопаливних котлах на трісці. Мова іде про котельні на вулиці Б.Лепкого, Індустріальній та Шептицького. За твердженнями Ігоря Хом’яка, для бюджетних споживачів теплової енергії твердопаливних котелень вартість теплоносія на 10% буде нижчою від інших споживачів.

Додамо, у зв’язку із початком 7 листопада опалювального сезону, згідно розпорядження міського голови доручено:
-Розпочати опалювальний сезон на території Дрогобицької громади з 7 листопада.
-Дрогобицькому відділенню ПАТ «Львівгаз» у встановленому порядку провести своєчасне розпломбування вхідних засувок котелень та іншого газового обладнання.
-КП «Дрогобичтеплоенерго» забезпечити подачу теплоносія в установи, заклади бюджетної сфери, житлові будинки та інші приміщення по мірі готовності до заявок.

Директору КП «Управитель ЖЕО, головам правлінь ОСББ , ЖБК та іншим споживачам забезпечити належний прийом теплоносія, надійну та безаварійну експлуатацію всіх інженерних мереж та обладнання впродовж всього опалювального сезону.

Перейти до вмісту