Із квітня-травня у Дрогобичі зафункціонують нові платні паркувальні зони на вулицях Д.Галицького, П.Орлика, І.Франка та М. Лисенка

10:54 23 Березня 2022

У Дрогобичі облаштовують додаткові паркувальні майданчики. Мова іде про вулиці І.Франка, М.Лисенка, Д.Галицького та П.Орлика. Роботи виконував Департамент міського господарства та КП «СМУ». Як повідомив керівник КП «СМУ» Володимир Суда, паркувальні зони на І.Франка та М.Лисенка готові – там лиш встановлять сучасні паркомати. Вони зафункціонують із початку квітня.

Окрема історія із паркувальним майданчиком на вулиці Д.Галицького – він на стадії завершення. Майданчик розрахований на 36 місць, 4 із яких – для осіб з інвалідністю. Наразі, силами КП «СМУ» встановлюємо додаткові опори та проводимо електрику до паркоматів. Окрім цього, сам майданчик буде додатково освітлюватися, – додав Володимир Суда.

Паркувальні зони на І.Франка та М.Лисенка дозволять вмістити – 10 автівок та 12 відповідно.

Що стосується паркувальної зони на вулиці П.Орлика – то вона чи не найбільша. Майданчик розрахований на 64 місць, із яких 6 – для людей з інвалідністю.

По завершенні усіх робіт, на майданчику на П.Орлика плануємо провести озеленення: засіяти у відповідних місцях траву та висадити нові дерева. Платна парковка тут зафункціонує уже із травня місяця, – зазначив Володимир Суда.

Що важливо, усі нові паркувальні зони обладнають сучасними паркоматами. Вони не лишень прийматимуть готівку, але й діятиме безконтактний розрахунок за паркомісце. Також з допомогою паркоматів можна буде здійснити важливі операцій – поповнити мобільний рахунок та провести низку оплат.

Вартість години паркування на нових майданчиках становитиме 10 грн.

Перейти до вмісту