Тарас Кучма провів черговий прийом громадян

8:23 2 Вересня 2021

В середу, 1 вересня, міський голова Дрогобича Тарас Кучма провів черговий прийом громадян.

На особистий прийом міського голови записався 21 мешканець Дрогобицької громади, поміж якими жителі Дрогобича, Стебника, Лішні, Долішнього Лужка.

Здебільшого людей турбували питання господарського характеру, – ремонт приміщень, благоустрій територій, питання особистого характеру, такі як облаштування індивідуального опалення, конфлікти між сусідами, земельні спори, питання вартості проїзду в громадському транспорті та облаштування музею в будинку Бруно Шульца.

Традиційно на прийомі громадян були присутні керівники відповідальних структурних підрозділів та комунальних підприємств Дрогобицької міської ради, які спільно з міським головою надали громадянам роз’яснення щодо можливості вирішення проблем та механізму врегулювання конфліктних ситуацій.

Нагадуємо, що записатись на особистий прийом до міського голови чи іншого відповідального посадовця можна у кабінеті №104 міської ради або за допомогою електронних сервісів на інтернет-порталі Дрогобицької міської ради у рубриці «Приймальня» — «Запис на особистий прийом».

 

Перейти до вмісту