«Я обираю жити» – у ліцеї №16 провели превентивний захід присвячений безпеці дітей

8:36 28 Вересня 2022

З метою забезпечення безпеки дітей, попередження суїцидальних проявів, запобігання вчиненню інших дій, які призводять до дитячого самоушкодження, служба у справах дітей виконкому Дрогобицькою міської ради спільно з працівниками ювенальної превенції та дільничними офіцерами поліції Дрогобицького відділу поліції організували та провели в ліцеї № 16 імені Юрія Дрогобича Дрогобицької міської ради з дітьми превентивний захід “Я обираю жити”.

Також дітям було наголошено на важливості дотримання основних правил безпечної поведінки в навчальному закладі та відповідальність за вчинення адміністративних та кримінальних правопорушень. Детально обговорили питання, як відрізнити булінг від конфлікту, розповіли про наслідки вчинення та відповідальність.

Шановні батьки, завжди треба пам’ятати, що виховання дітей – відповідальна справа. Ми зобов’язані виховувати дитину, піклуватися про її здоров’я, фізичний, духовний і моральний розвиток, навчання, створювати належні умови для розвитку її природних здібностей, поважати гідність дитини, готувати її до самостійного життя та праці. Тільки спільними зусиллями ми зможемо допомогти нашим дітям впоратися з життєвими труднощами та досягти найкращої мети – щоб кожна дитина зростала і отримувала належний догляд та виховання в люблячій, благополучній родині!

Відділ-служба у справах дітей

Перейти до вмісту