Я маю в серці те, що не вмирає: вихованці дитячого будинку «Оранта» провели літературний захід

11:58 1 Березня 2023

У вівторок, 28 лютого, вихованці дитячого будинку «Оранта» під керівництвом директора Оксани Дацюк та вихователів закладу провели літературний захід під назвою «Я маю в серці те, що не вмирає», присвячений 152-ій річниці з дня народження видатної поетеси та драматургині Лесі Українки.

Під час концерту присутнім представили неповторну творчість видатної українки, вірші якої досі надихають всіх бути сильними та незламними.

Вірші Лесі Українки майстерно декламували вихованці дитячого будинку «Оранта». Присутні на святі були вражені виступами вихованців закладу.

Юних літераторів привітали начальник відділу-служби у справах дітей Ігор Яким та директор дитячого будинку «Оранта» Оксана Дацюк, які побажали дітям міцного здоров’я, гарного навчання, радості, добра, життя у мирній і квітучій Україні, зберігаючи та прославляючи рідну мову, літературну та культурну спадщину своєї Батьківщини.

«Незважаючи на всі труднощі, які проходить Україна в час повномасштабної боротьби з ворогом, ми не можемо забувати про підтримку соціальних служб, про наших дітей, які виховуються на базі таких закладів, як «Оранта». Я радий бачити, що наші діти ростуть в дусі патріотизму та розвивають свої таланти. Дякую за ваші виступи і бажаю вам всім успіху і Божого благословення» – наголосив у подячному слові заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючий справами виконкому Володимир Коцюба.

Перейти до вмісту