Як працюють е-сервіси та які новинки планують запровадити, – про це радилися на нараді у заступника міського голови Володимира Коцюби

17:27 28 Квітня 2021

На Інтернет-порталі Дрогобицької міської ради функціонує низка е-сервісів, серед яких – «Відкрите місто» та «Відкрита реклама». У середу, 28 квітня, під головуванням заступника міського голови Володимира Коцюби відбулася нарада за участі фахівців структурних підрозділів, відповідальних за роботу електронних сервісів. Під час наради було розглянуто проблемні питання, на які не відреагували комунальні служби. У підсумку, керівникам комунальних підприємств надішлють повідомлення із зауваженнями, з метою покращення їх роботи та вирішення проблем на які вказують мешканці міста.

Також посадовці звернуться до керівництва ПАТ «Укртелекому» та Дрогобицького РЕМу ПрАТ «Львівобленерго» з пропозицією налагодити співпрацю, адже мешканці вказують на проблеми, пов’язані з діяльністю цих компаній і не є компетенцією комунальних служб.

Окрему нараду проведуть щодо роботи громадського транспорту, зокрема роботи системи безготівкової оплати за проїзд.

Обговорили й ситуацію з якістю Інтернет-зв’язку у місті та селах Дрогобицької територіальної громади.

У підсумку, до наступної наради фахівці у галузі ІТ напрацюють пропозиції щодо запровадження єдиного геоінформаційного порталу, застосування технології блокчейн у роботі відділу оренди та приватизації комунального майна, кількість оргтехніки, яку потрібно закупити для роботи підрозділів нової структури виконавчого комітету міської ради.

Перейти до вмісту