Якісна освіта, як в місті так і в селі, – школа в Михайлевичах забезпечує відмінне навчання учнів

17:01 2 Вересня 2021

Навчальні заклади територіальної громади новий навчальний рік розпочали укомплектовані та з великими освітніми планами. Днями село Михайлевичі та тамтешній навчальний заклад освіти відвідав міський голова Дрогобича Тарас Кучма, перший заступник Ігор Герман, начальник відділу охорони здоров’я Володимир Чуба, заступниця начальника відділу освіти ДМР Ольга Олексюк та староста даного округу Ігор Гірчак.

У школі навчається 62 учнів, у педагогічному штаті числиться 19 вчителів, загалом ж у селі мешкає 900 осіб. Керівництво місто зауважило, що Михайлевицька школа готова забезпечити належний рівень знань своїм учням, оскільки володіє необхідною базою та має сформований професійний штат педагогів.

Навчальний заклад в хорошому стані, має просторі та світлі класні кімнати, спортзал. Видно, що про школу дбають, вона розвивається, є створена кімната-музей старожитностей, працює професійний педагогічний колектив. Завдання старости села спільно із керівництвом міста і далі розвивати школу та думати над тим, щоб в цей заклад освіти ішли навчатися учнів із навколишніх сіл, – резюмував керманич міста Тарас Кучма.

Також на зустрічі вели мову і про створення ФАПу у Михайлевичах та те, де він має постати.

Під завершення зустрічі – керівництво міста побувало на підприємстві ТОВ «ЕКСПРЕС-ДРОФА», яке найближчим часом запускає свої виробничі потужності. Фірма виготовлятиме батареї нового покоління, які є безпечними та економними. І щонайважливіше забезпечить громаду робочими місцями з конкурентно спроможною зарплатнею.

Перейти до вмісту