Що потрібно знати про вивезення сміття під час карантину?

19:08 20 Березня 2020

Незважаючи на запровадження карантину, перебоїв у вивезенні твердих побутових відходів у місті немає. Працівники КП «Комбінат міського господарства» щоденно регулярно прибирають сміття із сміттєвих майданчиків, а також з вулиць.

Однак, як зазначають у КП «Комбінат міського господарства», в останні дні на сміттєвих майданчиках значно побільшало великогабаритного сміття, яке не можна скидувати на звичайні сміттєві майданчики. Для утилізації такого виду відходів необхідно замовити спеціальну послугу з вивезення, яку надають у КП «КМГ».

Ймовірно, дрогобичани, маючи більше вільного часу через карантин, активно взялися за благоустрій прибудинкових територій, ремонту у домівках та іншого. Однак, до процесу вивезення великогабаритного сміття, яке утворюється внаслідок цих робіт, також потрібно ставитись відповідально.

Наголошуємо, що на території Дрогобича діють правила благоустрою, згідно з якими кожен охочий утилізувати великогабаритне сміття, звернувшись у КП «Комбінат міського господарства» або зателефонувавши за номером (03244) 3-79-27.

Нагадаємо, викидання великогабаритного сміття у непризначених для цього місцях тягне за собою покарання у вигляді адміністративної відповідальності з накладенням штрафу.

Перейти до вмісту