Що відвідати у Дрогобичі: перелік локацій для сімейного відпочинку від Туристично-інформаційного центру

16:50 5 Січня 2023

Новий рік та Різдво Христове з давна вважають святами, які традиційно відзначають у родинному колі. Окрім цього, це добра нагода, щоб зібратись усім разом на прогулянку та провести час з користю.

З нагоди цього, команда Туристично-інформаційного центру Дрогобича зібрала туристичні локації міста Котермака, які варто відвідати для сімейного відпочинку.

У ТІЦі найперше рекомендують розпочати маршрут з серця міста Дрогобича, а саме з площі Ринок. У Туристично-інформаційному центрі можна отримати карту міста Котермака, дитячу карту та піднятись на вежу Ратуші, щоб побачити красу міста з висоти пташиного лету.

Також варто відвідати тематичну виставку та інтерактивну екскурсію «Свято! Сніг! Зима! Різдво!», що знаходиться у відділі історії Музею Дрогобиччина.

По дорозі до музею можна зробити пам’ятні фото біля головної ялинки Дрогобича, що розташована цьогоріч біля Народного дому імені Івана Франка.

Також можна завітати у Львівський академічний обласний музично-драматичний театр ім. Юрія Дрогобича, у якому презентують різноманітні вистави, як для дорослих, так і для дітей. У дворику театру знаходиться дендропарк «Котермак», де дітки зможуть побачити різних екзотичних пташок.

Також в парку на вулиці Трускавецькій щодня працює льодяна ковзанка «Ice Land».

На завершення мешканцям та гостям пропонують випити смачної дрогобицької кави та пообідати можна у ресторації «Рафінерія» або у сімейному ресторані «Green Park Pizza & Rest».

Перейти до вмісту