Ще ближче до громади: Інтернет-портал міської ради модернізують з урахуванням пропозицій громади

19:40 3 Червня 2021

Цього місяця у Карітасі України стартував проєкт «Сприяння впровадженню цифрових технологій в процес взаємодії громади та місцевої влади в Дрогобицькій та Нововолинській ОТГ».

Цей проєкт актуальний для людей, які через відсутність базових знань та навиків щодо новітніх технологій не використовують цифрові продукти, що покликані спростити отримання необхідних послуг, комунікації громадян та влади, участі у житті громади та у процесах управління місцевої влади.

Його мета – розширити можливості доступу представників уразливих груп населення до інструментів civictech через розширення їх впровадження та популяризацію у процесі взаємодії громадськості та місцевих органів влади у Дрогобицькій ОТГ.

Саме з цього приводу у міськраді відбулася чергова робоча зустріч заступників міського голови Андрія Ковча та Володимира Коцюби, начальника управління цифровізації, інформаційної політики та комунікацій Зеновія Кваснія, фахівців відділу інформаційних технологій, аналізу та цифрової трансформації з локальною координаторкою проєкту Наталією Голинською та помічником директора Уляною Яжик.

Під час цієї зустрічі сторони обговорили план реалізації проєкту. Намітили першочергові завдання, які планують вирішити до кінця наступного тижня, зокрема, провести низку зустрічей із зацікавленими особами, зібрати інформацію про організації, які надають соціальні послуги для видання довідника. Окрім того, фахівці у галузі ІТ провели презентацію е-сервісів системи «Розумне місто». Також Наталія Голинська надала пропозицію про необхідність доповнення інформацією рубрик соціального характеру.

Невдовзі розпочнеться серія зустрічей з мешканцями Дрогобицької громади з метою промоції е-сервісів та соціальних послуг.

Проєкт «Сприяння впровадженню цифрових технологій в процес взаємодії громади та місцевої влади в Дрогобицькій та Нововолинській ОТГ» реалізується Карітасом України в межах проєкту «3D Project: Розвиток попри перешкоди. Стійке громадянське суспільство в часи пандемії та в майбутньому», що виконується Фонд Східна Європа за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Перейти до вмісту