Школа молодого вчителя

11:40 27 Січня 2020

23 січня 2020р. у ліцеї №4 імені Лесі Українки відбулося засідання Школи молодого вчителя, на яке були запрошені педагоги та учні нашого ліцею.

Молоді учителі познайомилися із досвідом своїх колег щодо залучення учнів до пошукової діяльності, науково-дослідницької роботи, участі у предметних конкурсах.

Так Кравців Зоряна, учениця 10-Б класу, презентувала свою науково-дослідницьку роботу, яка посіла ІІ місце у міському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт серед учнів 10-х класів ЗЗСО, присвяченому творчості класика американської і світової літератури, лауреата Нобелівської премії Ернеста Хемінгуея. Її науковий керівник, учитель зарубіжної літератури, Сливка М.П. акцентувала увагу на підготовці до написання науково-дослідницької роботи, надала свої рекомендації та поради.

Учитель історії та права Бігун Л.Т. розповіла про залучення учнів до пошукової діяльності та використання методу проектів на своїх уроках та позаурочний час. Доповнила її розповідь учениця 10-Б класу Матсаєва Анастасія, яка поділилася з присутніми враженнями від участі у роботі над проектами, розповіла про принципи комунікації серед учасників команди та представила результат спільної роботи – відеоролик, який отримав нагороду в обласному конкурсі «Тиждень правової освіти».

Про участь в обласному турнірі юних фізиків ім. А.В.Бородчука, про щорічну участь команди школи у конкурсі учнівських проектів з фізики в межах освітнього проекту «Фізика навколо нас» розповіла вчитель фізики Павловська Н.Т. Із захопленням та цікавістю педагоги слухали про підготовку та виготовлення проектних робіт, отримували вичерпні відповіді на свої запитання.

                                                Заступник директора Самойлик С.В.

Перейти до вмісту